Semne.

Sunt in jurul nostru. Prezente tot timpul. Semne. Le luam sau nu in considerare. dar ele sunt. Semne. Semnele din jurul nostru. Ne pot ajuta sa descifram viitorul sau sa ignoram prezentul. Dar ele sunt. Ne inconjoara. Uneori ne intrebam de ce? Si atunci putem vedea mici fragmente de viitor. Privind la semne. Uneori pe termen scurt poti vedea viitorul extrem de clar. Alteori fericit vezi ca te-ai inselat, semnele te-au pacalit. Nebunie nu?

Sa crezi in semne, mai ales ca semnele nu exista doar pentru tine. Semnele pur si simplu exista. Ele sunt. Fara nici o abilitate speciala le poti vedea sau le poti ignora. O lume plina de semne si fara mistere. Un echilibru fragil al semnelor, si un esafodaj subtire pe care se sprijina viitorul. Un echilibru atat de fragil incat orice mica interventie il poate schimba, o aripa de fluture poate modifica tot ceea ce azi ai crezut ca ai stiut. O secunda si viitorul care credeai ca-i asigurat dispare dand nastere unor milioane de noi semne.

De fiecare data cand sunt intrebat : Salut! ce faci?

Raspund la fel de firesc : Nimic!Viiitorul a fost aici inainte de a face eu ceva.

Dar uneori viitorul asa cum il vedem ne dezamageste, si atunci ne facem ca nu observam semnele.

Sa prevezi viitorul? Nu e nici o distractie, e o matematica  ciudata a semnelor. Poti sa innebunesti nu?

Cand constati ca de fapt viitorul prezis de tine a depins de o infinitezimala abatere pecum ce a lui Cantor, sau Mandelbot sau whatever.

Un viitor asigurat, un vis departe de adevaratele semne. viitorul nu este niciodata asigurat, sau controlabil, doar iluzia unei bucati de viitor. Atunci cand viitorul pare cert, se nasc conflictele, si lupta pentru controlul semnelor. Pentru acele evenimente infinitezimale care influenteaza viitorul, un articol intr-un ziar saubataia din aripi a unui fluture.  Un razboi fara amenintari si morti, un razboi al evenimentelor infinitezimale, al acelor lucruri subunitare care influenteaza viitorul. Apokalypsis

intelesul mai exact al cuvantului grecesc apokalypsis desemna actiunea de a dezvalui, a da la o parte valul care acopera tainele lui Dumnezeu.

Eu Ioan, fratele vostru si impreuna cu voi partas la suferinta si la imparatia si la rabdarea in Iisus, fost-a in insula ce se cheama Patmos, pentru cuvantul lui Dumnezeu si pentru marturia lui Iisus. 

O poti lua razna privind la semne, si daca mai ai si o relevatie, inseamna ca ai plecat de mult cu pluta, dar daca ai avea har sa prevezi viitorul oare cui i-ar folosi? Cine s-ar folosi de dezvaluirea tainelor? Si cine te-ar crede? Si ce s-ar intampla ? Ai incepe sa fii cautat pentru a ghici numerele de la 6 din 49?

E mult mai simplu sa nu privesti la semne, desi ele exista pentru tine…

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: