Rocky 6

Astazi politicienii ne-aqu oferit un nou spectacol, sau mai bine zis un nou meci de box cin ciclul Rocky. Astazi Rocky aka Sailor Basescu s-a batut cu parlamentul. Dar se pare ca regizoru si scenaristul a ramas in criza de inspiratie, asa ca a utilizat replici din si imagini din Rocky 1, 2,3,4,5 iar meciul de la final s-a terminat indecis, sau ma rog fara KO, adica Rocky a fost invins la puncte de un boxer fara vlaga si personalitate. Tot soiul de fosti activisti apar pe la televizor. Grasunelul Corlatean cu fata de activist de la judet ne invata democratia si demonstreaza ca stie ce-i ala barbut, satu si ma intreb daca a jucat vreodata septic, sau daca visul sau ascuns era sa joace septic cu Bobu si Elena, Iorgovan mai ne da lectii despre constitutie. Din punct de vedere al reprezentativitatii cred ca cei din Prahova probabil se simt mai reprezentati de Voronin decat de Iorgovan care zice el ca-i ii reprezinta. Sau macar ce lputin in ultimele zile Voronin le-a adresat un apel : :p

Rocky o ca m ia pe coaja in seria asta, da asta nu inseamna ca cei care-l caftesc devin peste nopate simpatici. Pe cat de penibil este Rocky pe atat de idioti sunt cei care-l iau la bataie.

Ma tot freaca diversi papagali cu constitutia lor, ce constitutie aia care tine oamenii cu anii in arest preventiv? Constitutia lui Iorgovan? Aia facuta sa serveasca interesele lui Iliescu & comp.

Dar o cam lungesc cam nult, despre Base si compania. mesajul meu este urmatorul:

M-am saturat de Rocky. M-am saturat de aceeasi actori si aceeasi figuranti. M-am saturat de aceleasi scenarii.

Vreau sa vad alt film cu alti actori. Chiar nu se gaseste nimeni sa organizeze un casting.Fac orice, numai sa vad alt film, si alti figuranti va rog, pe astia ii stiu de cand se dadea Rocky 1, si ma credeti sau nu, atunci erau anii 80!

Advertisements

2 Responses to “Rocky 6”

  1. tot eu Says:

    FOARTE MISTO VIDEO DE PE YOUTUBE

  2. Se potriveste... Says:

    cu starea me de spirit de azi 🙂

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: