Licuricii rosii.

Licuricii rosii, ieri erau niste scantei prin presa de partid si de stat. Astazi sunt aparatorii constitutiei. politicienii de astazi au o constitutie solida, de care lor le pasa. Mare incredere au insa in opinia publica, politicienii cred ca romanilor le pasa de constitutia lor.

sr037licuriciirosii.jpg

Oricum presa este super saturata de licurici, licurici care odata ce au primit lumina de la rasarit, nu pot sa privesca palida copie de la apus.

Micii licurici rosii au inventat conceptul de marele licurici. Micii licurici, cei ce ieri ne luminau calea la luxii furnizati de partidul unic, stiu ce e mai bine pentru noi. Micii licurici rosii vor marinelul jos, iar marinelul e cu mana pe semnalul de alarma, ca doar domnul Goie avea costum de marinar. Dupa ce a stat doi ani pe peron sarind si topaind in asteptarea alegerilor anticipate:

“De ce nu vne? Vreau sa vieee!”

Dupa doi ani politicienii au inceput sa fie deranjati. Iar licuricii rosii au iesit in fata, dezgropand editoriale de pe vremea lui pazvante, exersand o intreaga alchimie a cuvintelor, licuricii rosii au pornit o campanie de presa.

La belle nuit de la constitution, sau cam asa se numeste campania. Aduc licuricii solutii? Licuricii aduc doar probleme, licuricii nu vin cu solutii. Se da jos marinelul, cine vine? Becali? Geoana? Constantinescu? Same shit.

Ramane marinalul. Ce se intampla cu parlamentul? Anticipate? Vine PSD la guvernare? Acelasi rahat si aceleasi probleme. Dar licuricii s-au pornit, fac audienta si bani, si servesc oligarhii, iar cei ce-l servesc pe marinelul marinat sunt pusi la stalpul infamiei, ei nu vad cat de rau este? Poate ca lumina pe care au primit-o de la marele licurici le permite sa vada viitorul pe care licuricii rosii il pregatesc.

Scandalul premier presedinte, ce picant ce pasionant, hai sa mai bagam 5 minute de reclama. Imediat insa dupa demiterea prin demisie la cerere a ministrului de externe Ucraina creeaza un sat pe bolovanul numit insula serpilor, dar licuricii rosii nu mai pot privi catre est, au privit intr-acolo 50 de ani, ei privesc catre marele licurici si catre doi nefericiti de paparazzi.

Doi paparazzi sunt mai importanti decat niste amarati de barili de petrol. E in interesul constitutiei, si ce constitutie solida.

Advertisements

One Response to “Licuricii rosii.”

  1. casargoz Says:

    http://www.jurnalul.ro/articol_72103/demers___apel_pc_catre__intelectualii_tacuti_.html
    Dovada ca licuricii rosii exista este la link-ul de mai sus. Probabil nesemnat pentru ca nici un jurnalist n-a vrut sa-si asume paternitatea articolului sau stirii.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: