Gaitele

 Traian Basescu se cearta din nou cu Tariceanu. O scrisoare pierduta. Demisie.  Drept la replica.  Show. Tiraje. Happy end. Nu vor fi anticipate.  Nu am mai asteptat ceva atat demult ca anticipatele decat aparitia almanahului anticipatia.

Moldova fierbe, pe santierele din Bucuresti se moare. Dar asta nu e important. Important este biletelul roz. Si ce sa mai inteleg cand Paler spune ca atat Tariceanu cat si Basescu mint. Oricum cearta de doi ani intre PNL si PD-Basescu este geniala, inca un an de cearta si PSD dispare de pe scena politica. Ceea ce inseamna ca momentul cu Moldova a fost ratat, de ce? Pentru ca in Romania mult mai importante sunt biletelele roz, atat de importante incat domnul prim ministru nu a considerat necesar sa se informeze asupra situatiei din ultimele zile.

De ce se cerata gaitele din fruntea romaniei, pentru principii?, pentru o Romanie mai buna? , pentru binele general? Pentru respectarea promisiunilor electorale? Nu simplul motiv pentru care cei de la varful politicii se cerata este mandria. Mandria de a fi presedinte sau mandria de a fi prim ministru.

Pieter_Bruegel_the_Elder-_The_Seven_Deadly_Sins_or_the_Seven_Vices_-_PrideMandria

Chiar nu sunt alte subiecte demne de prima pagina in afara de cearta in doua tate. Cearta de la reality show-ul gaitelor ar trebui sa fie a doua stire dupa nasterea in direct a lui moni 🙂

Dar ma rog asta considera presa ca e demn de prima pagina, pentru ca apoi acel mare editorialist si analist din Gugesti ne spune ca mahalaua ce se uita la acest show este mare.

Ceea ce spune multe despre multe redactii din Romania care se multumesc sa-si considere cititorii dobitoci. Nu presa este de vina pentru ridicarea lui Basescu sau Becali, de vina sunt cititorii de mahala, datorita lor presa da atentie tuturor grobienilor. Cei din redactii nu au nici o vina de vina sunt prostii care citesc.

Noroc cu Paler care mai gandeste ceva, unul din putinii care a observat ca Baas-escu  isi elimina total inamicii, singurul care isi da seama ca dupa ce PSD va disparea de pe scena politica va urma PNL.

Oricum traiesc cu senzatia ca Romanii de dincolo si dincoace de prut au pierdut o mare ocazie, datorita scrisorii roz, cand cedarea presedintelui in fata lui Voronin a trecut neobservata, totul este pregatit mai trebuie doar semnaturi pe tratatul romano-moldovean, comunistii au castigat din nou, dar nu-i nimic noi avem scrisorele roz.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: