Fara comantarii fara posturi!

Redactia Capitalismului Sovietic a intrat in greva pe termen nedeterminat, pe motive de neplata a salariilor dar mai ales datorita lipsei de reactie a cititorilor. Redactia “narcisista” nu mai poate trai in aceste conditii, si pozitia patronatului s-a dovedit intransigenta, nici un ban in plus pentru blog, singura solutie este imbunatatirea comunicarii. Pana acum insa negocierile nu au dus la nici un rezultat, iar conflictul angajat-patronat a ajuns la o forma radicala atat patronul cat si redactorul au intrat in greva, reporterii de pe teren au ramas insa la fata locului asteptand rezultate pozitive. Cum nici patronatul nici angajatii nu au venituri suficiente pentru a-si contesta deciziile la tribunal se pare ca acest conflict de munca va ramane vesnic deschis. Ceea ce este insa mai grav este campania de presa care pune in discutie performantele blogului, numite de rauvoitori contraperformante, 1000 de vizualizari intr-o singura luna. Analistii economici prognozeaza ca solutia va fi schimbarea patronatului, sau a redactorului dar numai in conditiile adoptarii unui nou format, sau nu.

Agentiile de presa straine comenteaza pe larg evenimentul in notitele de subsol de la pagina 21, ca fiind o grea lovitura data blogurilor din blogosfera.

Purtatorul de cuvant al guvernului nu a comentat in nici un fel stirea.

Zvonul privind conflictul aparut intre patronul Capitalismului Sovietic si angajati a aparut inca de azi noapte cand pe situl blogului nu a fost postat nici un comentariu. Surse din cadrul redactiei ne-au declarat ca patronul si redactorul sunt una si aceeasi persoana, pana acum nici o alta sursa nu a confirmat sau infirmat informatia.

In presa locala nu au avut ample dezbateri pe acesata tema, in unele redactii conflictul de la Capitalismul Sovietic a trecut neobservat.

Martori oculari au declarat in exclusivitate pentru agentiile de stiri ca au vazut redactorul de la Capitalismul Sovietic bombanind ceva despre faliment, vom reveni pe larg in buletinele de stiri de la ora 23.

Cum pana acum nimeni nu a analizat legatura intre scaderea pretului petrolului si conflictul din redacie, pe canalul de stiri il vom avea invitat pe domnul Dinu Patriciu, care desigur nu va veni:)

Cert este ca pana la acesata ora nimeni nu a putut sa ne informeze despre data la care va fi publicat urmatorul post pe blogul Capitalismului Sovietic. Dar prin redactii toata lumea se intreaba:

“Are rost?”

Advertisements

2 Responses to “Fara comantarii fara posturi!”

 1. un anonim Says:

  primim de la ascultatori/telespectatori/cititori

  “Draga redactie,

  Nu te agita! Persevereaza! Io, de exemplu, am un blog cu 1.000 de hit-uri pe zi (1.200 de vizite ieri) si commenturi doar de la cativa (patru cinci oameni – mereu aceleasi ID-uri). Am reuntat sa-i tot intreb “Bai, frate, spune ceva, fa-mi cu mana! Vreau sa vad si eu cine trece pe aici”.
  Se pare ca nu toata lumea e gura-bogata.”

 2. casargoz Says:

  E greu. Dar o sa perseverez:)

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: