Mircea Badea si semafoarele Inteligente.

Preambul

– sistemul de management trafic:
“Proiectul este in valoare de 30 mil. euro, din care anul acesta cheltuim foarte putin. El implica schimbarea intregului sistem de semaforizare din Bucuresti. Va fi un sistem care va functiona preponderent pe unda verde, atata timp cat respecti viteza de deplasare indicata de semafor.
Al doilea lucru foarte important va fi supravegherea nivelului de trafic pe principalele artere si recomandarea de deviere a traficului, pentru a se preveni blocajele.”

Traian Basescu 2004

http://www1.pmb.ro/pmb/primar/cpresa/2004/conf_2004-01-11.htm

http://stiri.kappa.ro/magazin-monden/urinel-alcatel-o-noua-afacere-cu-politia-romana/stire_53882.html

http://www.zf.ro/articol_99690/three_consortia_fight_for_city_hall_traffic_management_project.html
http://www.ebrd.com/oppor/procure/opps/goods/general/060602b.htm

Mirecea Badea a fost la Budapesta. Lui Mircea Badea i-a placut la si la Buda si la Pesta. Mircea Badea nu este jurnalist. Mircea Badea are dreptate. Unde se vede ca in Romania nu iti poti ocupa tot timpul, deci Mircea Badea a iesit din tara. Mircea Badea a mancat pizza. Mircea Badea s-a uitat pe NG. Mircea Badea isi doreste semafoare inteligente.

Mircea Badea va avea parte se semafoare inteligente. Mircea Badea va afla ca avem in Bucuresti semafoare inteligente candva in viitor, cand va aparea un jurnalist, care nu se va multumi sa comenteze ce fac altii ci va investiga un pic, si va descoperi minunea:

Ar fi trebuit sa avem semafoare inteligente, dar inainte de a avea semafoare va trebui sa mai avem ceva jurnalisti inteligenti. Intrebari si Dileme 🙂

Mircea Badea este inteligent. Mircea Badea nu este jurnalist. Oare cine este ?

O presa fara jurnalisti inteligenti este precum o capitala cu fara semafoare inteligente.

Dar ce bine: Acum traitul in Romania nu ne mai ocupa tot timpul.

Advertisements

4 Responses to “Mircea Badea si semafoarele Inteligente.”

 1. fdgsfdg Says:

  hi..good site..by..

 2. nick Says:

  hi..good site militare iraq it [url=http://azvcc.info/]militare iraq it[/url]

 3. az Says:

  Nu pentru ca mi-ar placea emisiunile lui Mircea Badea (pt ca chiar imi plac), dar cele cateva linii din declaratie postate de tine reprezinta o mica parte din milioanele de astfel de promisiuni, vorbe in vant, minciuni.

  Te intreb: daca Basescu spunea ca Romania este din punctul de vedere al dezvoltarii economice inaintea Statelor Unite ai fi luat-o de buna? Ai fi postat spusele lui drept fraze cheie intr-o replica la spusele cuiva (care se vrea si inteligenta)? Chiar te-ai fi putut folosi de respectivul text drept argument indubitabil?

  Revenind la semafoare si la circulatia rutiera in general, ti se pare ca traficul este fluid, ai impresia ca strazile sunt lipsite de gropi, ai impresia ca politistii de la circulatie isi fac meseria ?

 4. casargoz Says:

  Nu ma intreba si acceseaza link-ul, daca Basescu spunea ca suntem inaintea Statelor Unite as fi pus comentul la rubrica de bancuri. Dar cele 30 de milioane exista, si s-a facut licitatie, si daca te duci la cinematograful Scala poti vedea o camera din pilot in actiune. Argumentul indubitabil este ca banii s-au dat, si nici un ziarist n-a sapat. Vezi chiar e o mica diferenta. Ceva de genul, basescu ar fi declarat ca vom avea venitul mai mare ca al Arabiei Saudite dupa gasirea celor mai mari zacaminte de petrol in curbura carpatilor.
  Daca ar fi venit cu doi trei specialisti l-as fi crezut 🙂 Dar nu este vorba de ipoteze 😦
  Este vorba de decalratii responsabile, facute de oameni responsabili aflati in functie, iar oamenii responsabili trebuie sa raspunda in fata ta la o intrebare simpla: ce s-a facut cu banii?
  Cat despre Mircea Badea, si mie imi place cand nu-si impartaseste experienta personala de om de afaceri frustrat si ratat sau cand nu se repeta, si asta in ultima vreme se intampla destul de rar. Dar multora le place Dan Negru, iar altora le place ziarul libertatea, asta insa nu e o chestiune relevanta. Dupa cum declara Mircea Badea, el nu este jurnalist, si nici nu face o revista a presei, iar daca ar fi sa consideram emisiunea lui Mircea Badea ca fiind de divertisment, multe gafe si greseli pot fi uitate.
  Dar greseala presei in ansamblu, de a pune accent pe un stiri de genul:
  Gheorghe Hagi si-a lovit aripa de la masina de 100.000 de dolari, si a nu consuma nici o resursa pentru a supraveghea un contract de 30 de milioane de dolari, este o chestiune de neiertat. Si nu ma refer acum la genul de supreveghere care este practicat acum , strangerea de dovezi pentru parchet sau pentru santajarea diversilor oameni de afaceri, ma refer la acel gen de supraveghere care pune oamenii de afaceri latreaba in mod contructiv.
  “Revenind la semafoare si la circulatia rutiera in general, ti se pare ca traficul este fluid, ai impresia ca strazile sunt lipsite de gropi, ai impresia ca politistii de la circulatie isi fac meseria ?”
  Pai cum sa-si faca politistii treaba cand politicienii nu si-o fac pe a lor?
  Si tu ai impresia ca daca presa nu se sesizeaza in privinta aspectelor economice ale vietii noastre, strazile vor fi altfel decat pline de gropi si orasul plin de borduri?
  In privintza traficului am remarcat o chestie, daca pleci la servici la ora 7 si intorci pe la ora 21 traficul este extrem de fluid.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: