Mitocanii!

http://www.adevarulonline.ro/2007-01-03/Prima%20Pagina/mitocanul-politic-de-revelion_212055.html

“Şi dă-i fluierături, şi dă-i cu “huo”, şi dă-i cu “jos” exact în timpul discursului lui Tăriceanu de la miezul nopţii. Era totuşi premierul României. Era totuşi “noaptea Integrării”. Era totuşi cel mai fericit Revelion din ultimii 17 ani. Şi mai erau de faţă şi oficialii europeni sosiţi să se bucure, odată cu românii, de momentul reintrării în marea familie europeană. Era un moment cum nu se poate mai nepotrivit unor manifestări de galerie fotbalistică. …….

Nu era însă nici locul, nici momentul potrivit pentru aşa ceva.”

Adrian Halpert – Adevarul

Am obosit sa sriu despre eticheta de mitocan.  Iar despre eroarea tuturor de a desconsidera fotbalul si politica, o sa scriu alta data, cu amendametul ca la revolutie nu s-a strigat “hai la lupta tovarasi” ci s-a strigat “Ole! Ole!Oleeeeee! Ceausescu nu mai e!”

Cum ar fi aratat revolutia romana fara mancatorii de seminte si golanii de pe stadioane:)

Ceea ce nu vrea nimeni sa spuna, este faptul ca mitocanii nu sunt creeati de poporul roman, mitocanii nu sunt o mostenire genetica a celor mai drepti si viteji , lenesi si betivi locuitori ai carpatilor, mitocanii nu sunt nici o mostenire genetica gotilor care au contribuit la zestrea genetica a italieniolor, spaniolilor si francezilor, nici a avarilor sau pecenegilor care erau atat de puternici incat pana si imperiul bizantin isi dorea sa-i aiba aliati, pe acei migratori care stiau sa respecte cultura bizantina, nici a slavilor care erau atat de ascultatori incat lumea ii considera sclavi, pana cand au demonstrat ca pot creea imperii la fel de mari ca cel bizantin. Si daca mitocania nu este o mostenire genetica, atunci cui o datoram, cui? Pai simplu administratiei, primului ministru adica.Adica primul ministru este responsabil pentru cei 7 ani de acasa? Nu primul ministru coordoneaza politia, si cand se doreste mitocania poate fi controlata, iar exemplul cu petardele este perfect, politia poate sa functioneze.

Si atunci ce avea de facut primul ministru? Sa puna politia intr-o asemenea zi sa controleze multimea?

Nu primul ministru trebuia sa faca ce a facut Basescu sau sa stea acasa, pentru ca si Basescu a fost huiduit, nu cred ca la televizor se auzeau huiduielile de la Tariceanu, dar spre deosebire de Tariceanu, Basescu a stiut sa contracareze huiduielile si sa le faca sa taca. Il plange ziaristul pe Tariceanu de mai mare mila, Tariceanu este primul ministru si nu o fetita pierduta, daca nu e in stare sa faca fata unei multimi de ce s-a expus, putea sa sarbatoreasca anul nou la Ateneu sau Parlament departe de ochii multimii dezlantuite.

Ascultand liderii PNL de astazi, zicad ia uite ce ne-a facut Basescu , ia uite cum a luat ungureanu parlamentarii si i-dus in alta parte , i-a te uite ce a mai facut Basecu cu Elena, nu poti sa ajungi decat la o singura concluzie:

“Ce tare e Basescu!”

PNL a adoptat limbajul looserilor din toate timpurile, mereu altcineva este de vina, cat s-au straduit ei saracutii si degeaba, a venit omul rau si tot efortul a fost degeaga.

Intre timp corifeii PSD suna trambitele victoriei, apicand ceea ce ei cred ca a fost cheia victoriei lui Base in alegeri, trambitarea succesului inainte de a se fi produs.

Sub nici o forma momentul pentru huiduieli nu era nepotrivit, domnul tariceanu era nepotrivit, ceea ce mamira profund este faptul ca experienta de manager a lui Tatriceanu nu are nici o valoare, un bun manager nu este un manager popular si care stie sa vorbeasca bine, un bun manager este unul care te plateste si iti da ceva bun la sfarsit de an, toata lumea stie, dar asta nu iseamna ca lumea mai trebuie sa te si iubesca pentru asta, ca doar a pus si ea umarul la constructia europeana.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: