Marele Congres al PSD sau al XV-lea congres.

Lovitura de teatru la Congresul PSD.

S-a intors Iliescu, Prostanacul si-a reluat locul in randul doi si e fericit pentru ca pe pe cartea lui de vizita scrie presedinte. Domnul Ion Iliescu stie ca nu e important ce scrie pe cartea de vizita. Oricum valuri mari la congresul PSD. PSD e PSD, ce mare mirare. Dar congresul PSD m-a facut sa inteleg mai bine arhitectura postdecembrista. Pentru ca tot ceea ce nu fac politicienii nostri, (o sa trebuiasca abordat subiectul cu arta de a nu face, ca strategie a politicianului Roman), se reflecta in viata noastra de zi cu zi. In drumul spre un fost loc de munca treceam zilnic pe langa un monument arhitectonic post decembrist si il ignoram complet, pana intr-o zi cand am avut ocazi sa-l privesc indeaproape.

Si cred ca stiu ce a vrut sa spuna arhitectul:

Monumentul continuitatii la guvernare, armonia unghiului drept, si poezia continuitatii liniei drepte, monumentul, blocul care ne striveste zilnic are un sens, nu este dedicat plictiselii si monotoniei, nu pur si simplu este un obelisc dedicat continuitati la guvernare, fiecare patrat, dreptunghi sugereaza un politician, iar lipsa culorilor sau a formei ne sugereaza faptul ca politicieni sunt lipsiti de culoare si conteaza din ca partid fac parte. Iar apoi dimensiune megalitica a acestui monument al continuitatii ne mai spune un lucru, primarul, politicienii care au aprobat proiectul de prin consiliile X si-au dorit tare mult un lucru in primul rand sa ne priveasca de sus, si a apoi sa fie mare dupa cum bine spunea Freud.

Plictis Maxim.
Oricum cu ocazia congresului PSD o mare dezvaluire:

Reporterul Special, al Capitalismului Sovietic, isi arata fata. Din acest moment Casargoz are si o fata, si veti vedea ca nici un ziarist nu-i poate face fata, are nasul facut pentru stiri, si isi poate baga oricand nasul unde nu-i fierbe oala:

Casargoz Reporter de Investigatii

Advertisements

One Response to “Marele Congres al PSD sau al XV-lea congres.”

  1. A.S. Says:

    šŸ™‚ :)) =)) =)) Frumoasa fotografie! šŸ™‚

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: