MK Naomi MK Ultra

Se spune ca dureaza doua saptamani sa frangi un spirit, sa distrugi o vointa. Tehnica americana. Undeva in Canada rezultatele luptei cu spiritul au fost validate in laborator.

MK. Mind Control sau departe de democratie. Ce poate fi mai poetic decat sa te oferi voluntar pentru un experiment de mind control intr-o epoca in care lumea se gandeste la flower power. la 10000 de mile departare insa oamenii nu se ofereau voluntari pentru mind control, practic se nasteau in laborator. Suna atat de exotic MK Naomi, atat de capitalist incat comunistii nu i-au dat un nume. Ar fi fost probabil acuzati de cosmopolitism. Mesaje subliminale si Coca Cola, pura propaganda si advertising. Fals. Mesajele subliminale sunt pentru adoratorii teoriei conspiratiei. Totul se reduce la Joseph Goebbels. un neadevar repetat va deveni adevar, iar un lucru repetat de cinci ori va fi invatat, in rest totul e o poezie. Se duce o lupta dramatica pentru controlul informatiei, cine ce ziar cumpara, cine si ce informeaza, realitati paralele. Legenda spune ca experimentele Mk n-au reusit, subiectii nu si-au revenit niciodata, fals, reusita a fost totala si cutremuratoare, rezultatele atat de inspaimantatoare incat totul a trebuit ingropat distrus si uitat. Dar astazi dupa 16 ani de experimente MK, am o vaga speranta, sunt oameni care au rezistat la doua sesiuni, sunt oamanei care in sesiunea de control exercitata de comunisti si apoi tot de comunisti intr-o noua prezentare nu si-au pierdut umanitatea, au supravietuit experimentuli de control al mintii, si astazi desi cu multe sechele, sunt mandru ca sunt unul dintre ei.

Va multumesc 🙂

Si desi imi este tare, tare greu, voi incerca sa scriu pentru voi.

Advertisements

6 Responses to “MK Naomi MK Ultra”

 1. A.S. Says:

  De ce ti-e greu sa scrii pentru noi? De fapt te citesc mai multi 🙂 Daca nu vrei sa te mai citesc promit sa nu mai intru pe blogul asta.

 2. A.S. Says:

  Cat despre JN, nu dureaza o vesnicie, ci cateva ore sau cateva minute, in functie de programul moderatorilor. Asta se intampla din cauza unora (nu ca tine) care abuzeaza de libertatea de exprimare. Mergand in timp, la primii filosofi care au abordat problema libertatii, ne lovim astazi in virtual de prima intrebare: pana unde se poate merge prea departe? Atunci cand libertatea unora aduce prejudicii altora, cineva trebuie sa intervina. Una e sa aduci acuzatii argumentate unor persoane si cu totul altceva este sa incerci sa distrugi imaginea, munca unor oameni sau chiar viata acestora, abuzand de libertatea care ti se da.
  Daca nu ar exista legi, orice criminal si-ar putea exercita libertatea de a ucide. Transpus in virtual, acest principiu este perfect valabil. As vrea sa mai discutam pe aceasta tema.
  Incearca sa postezi pe JN comentariile si vei vedea ca vor aparea.

  Cu stima,

  A.S.

 3. casargoz Says:

  Mi-e greu sa scriu zilele astea pentru ca am foarte putin timp, si ceva probleme de rezolvat.
  Vezi deci, viata unui casargoz pitic este destul de complicata 🙂

 4. A.S. Says:

  Aha. Ok. Am inteles tot. Esti foarte ocupat. Dar ne mai auzim… 🙂

 5. neroereh Says:

  bn bn dar ce tot vrei sa zici ca ai fost iradiat ha? MK-ultra a fost creat de americani din ani 70 asta a fost pen ultimu din cate stiu si oricum acest progream continua caciar face si bani daca sti cum

 6. casargoz Says:

  🙂

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: