Il stii pe ala micu? … Era ta’su ma…

Nu nu este vorba de Razboiul Stelelor. Este vorba de Cristoiu si ale sale P.S.-uri.

Astazi parintele tabloidelor din Romania sea arata indignat de faptul ca un ziar a reusit sa publice poza gainii care naste pui vii, ( e vorba de fapt de o gasca autohtona). Eruditul, autodicatul, imtelectualul istoric de marca care ieri nu se sfia sa-si numeasca in libaj cazon fostii elevi drept boschetari, demostreaza ceeea ce romanii stiu odata ce ai fost activist intoteauna vei fi activist, iar acest lucru intelectualul, parintele editorialistilor si analistilor din Romania demonstreaza acest lucru cu prisosinta.

Acest gigant al presei, ma face sa ma uit plin de admiratie la destestata Mihaela, care se pare ca a invatat mai mult de la Dan Iosif decat au avut de invatat blamatii de la evenimentul de la domnul Ion Cristoiu. Mihaela cu educatia sa, post experienta de viata a avut bunul simt comercial , de a nu pomeni numele ziarului care a defaimat-o.

Cristoiu si Ziua fac reclama Evenimentului mai ceva decat orice alta agentie de publicitate.

Punanand intrebarea clasica, cine pierde, cine castiga din batalia intre jurnalisti? Raspunsuruile sunt simple:

Trustul Ringier nu pierde nimic, ci castiga reclama gratuita in ziarul JN si Ziua.

Ion Cristoiu si SRS nu pied nimic din batalia presei. De pierdut pierd jurnalistii marunti, cei ce nu au ocazia sa scrie si sa profeseze, cei siliti sa scrie despre gaini care nasc pui vii, sau cei pe care jurnalistii de marca ii trimit in Curtea Miracolelor. “Jurnalistii de Marca” au viitorul asigurat si publica poezii cu versuri albe, p e jurnalistii de marca ii doare cot de lumea din jur cata vreme au parte de publicitate.

Pentru toti ceilalti … Exista MasterCARD. Sau nu, ca sa parafrazez Parazitii.

Din marea infruntare a presei romanesti patronatele vor avea de castigat, mai multa reclama, mai multa distractie si tiraje mai mari. Redactorii scoliti pe la scoala de partid, mari personalitati, vor avea venituri mai mari pentru marirea tirajelor. Politicienii au de castigat pentru ca, tot ceea ce este serios cade in desuetudine. Cand presa isi pierde credibilitatea, totul se poate face la misto. Asa ca politicienii vor profita de aceasta lupta a chiorilor cu orbii pentru a-si reface fortele si a-si defini strategiile.

Jurnalistii marunti, boschetarii, ce vor avea de castigat? Mai putin bani. Suturi in fund de cate ori este cazul, promovari spectaculoase si salarii de 1500 Euro pentru fatucile descurcarete.

Dupa actualul razboi dus de jurnalisti impotriva jurnalistilor, politicul isi va vedea oboectivele atinse, tot materialul scris la comanda sau nu impotriva PNL, Basescu, isi pierde orice valoare cu un simplu PS.

Scuipatii pe care marii ediatorialisti ii trag, nu cad pe obrazul adversarului, scuipatii cad pe piticii care muncesc in fiecare zi pentru o romanie mai buna. Jurnalistii care se mai si documenteaza cand scriu, jurnalistii care atunci cand lupta pentru o idee fac greseli si scriu si dude.

Acest mare luptator, impotriva lui Basescu a fost invins de propiul orgoliu.

Batalia jurnalistilor consfiinteste victoria lui Basescu, in tara capitanului de vapor, dupa doi ani jurnalisti se i9njura ca matrozii in port dupa ce au terminat tot romul.

Va felicit domnule presedinte, desi injurat de ei, acum ii aveti in echipaj pe matrozul Cristoiu, musul SRS, si Stewarzii de la trustul Ringier.

Inca putin si cu ajutorul “maestrilor” presei, toti dusmanii vor fi eliminati, iar piticii din presa vor putea fi foarte bine controlati.

Deci ca sa revenim la titlu si la boschetarii de la Evenimentul Zilei, il stiti pe ala micu de la Jurnalul? Era taticul lor, ma…

Semnat:

JEDI

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: