Pitpalacii lui Traian Basescu sau razboiul pasaricilor.

In lipsa de idei in capitalismul sovietic se ataca persoanele. Intr-o lume politica lipsita de substanta si continut, numai personajele conteaza. Nu exista diferente fundamentale de platforma intre PSD, PNL, PC, PD (…greu. de la ce vine PD? partidul dormitor?, puteau sa gaseasca si ei trei litere). Ar putea spune un cititor cultivat, ce minte creata, cum sa nu existe diferente intre platforma PSD si PNL? Or fi pe hartie, dar cand dupa 2 ani de guvernare, citesc in presa ca in general, slariile la stat sunt mai mari ca la firmele particulare, ma intreb?: A fost inventat liberalismul de stat? Rezultatele guvernarii PNL sunt pe deplin socialiste, atat de socialiste incat PSD este deja invidios. Deci atunci cand politicienii sunt precum tigarile, si nu pot fi diferentiati, din punct de vedere al ideiilor, decat de o buna campanie de marketing, atunci personalitatile sunt importante.

Asa ca in plin circ balcanic ce constatam:

CTP pleaca de la CRP, din motive deontologice, sau ca sa vorbim pe intelesul lui Traian, guzganii de orice nuanta abandoneaza primii nava. Tot respectul pentru CTP care a stiut cand sa piarda. Dar CTP a plecat pentru ca ceva se intampla.

Total intamplator in presa incep sa apara scandaluri, pentru ca in cateva zile sa asistam la un razboi mediatic in toata regula, Jurnalul i-o trage lui basescu, evenimentul lui voiculescu, cotidianul lui basescu si voiculescu, etc, etc. Cand lucrurile au devenit serioase, tactica a fost schimbata, a inceput sa fie atacat mediul de informare. Atac direct la Cristoiu, atac la Rosca, atac la Cartianu, si ca circul sa fie complet, parintele Evenimentului si-a numit copiii ” boschetari” citez:

“…Daca manelistul Razvan Ionescu si agramatul Grigore Cartianu n-ar fi altceva decat doi avortoni ai iluziei mele ca pot face ziaristi din niste boschetari…”

Un fin cunoscator al Scanteii Tineretului tot domnul Cristoiu vorbeste, in anul 2006, despre ziarul pe care l-a creeat:

“…postura asumata de Evenimentul zilei – cea de Scinteia lui Traian Basescu…”

Adevarat sau nu, presa din Roamania este in impas, atunci cand ziaristii se bat ca chiorii, cand Mihaela R iese la Radio si spune ca nu stiu ce fatuca de la nu stiu ce ziar castiga 1500 de euro si ca nu-si merita acesti bani, cand ziaristii se prostitueaza zi de zi ridicand in slavi un partid care n-a trecut niciodata de 2%, as spune ca CTP nu numai ca a plecat la momentul potrivit, dar ca si lucrurile prin presa roamana sunt vraiste.Dar cum in ultima vreme violenta si sexul se vand bine prin media romaneasca nu-mi ramane decat sa le spun domnilor ziaristi:

BOX Please!

Desi, ceva ciudat se intampla, printre atatia, pumni si picioare, politicienii romani abia daca se mai observa:)

Advertisements

3 Responses to “Pitpalacii lui Traian Basescu sau razboiul pasaricilor.”

 1. A.S. Says:

  Sincer, imi pare foarte rau ca nu mai poti posta orice pe forumul JN. Mie chiar imi placeau comentariile tale. Dar mai pti scrie comentarii la articole, asa cum o faceai si inainte. O sa-ti citesc blogul, oricum.

 2. casargoz Says:

  Problema este nu este ca nu poti posta. Problema este ca dureaza o vesnicie si nu poti stui daca o sa apara sau nu. Momentan scriu pentru ca este fun. Si cata vreme ma citeste si o singura persoana voi incerca sa mai scriu. In privinta articolelor, si acum ma stradui, dar una e sa scrii in concediu la ora 13, alta e sa scrii la ora 23 dupa ce toata ziua ai lucrat in open space 🙂
  Multumesc pentru comentariu. Inseamna mult pentru mine.

 3. A.S. Says:

  Multumesc si eu pentru comentariile de la articolele mele. :)) Mi-au placut
  A.S.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: