PC a fost scos de la guvernare sau “si caii se impusca”.

Astazi toata tara este un clocot, PC da o lovitura. De fapt PC a fost scos de la guvernare, cine nu crede acest lucru poate sa faca un test: sa inchida ochii si sa numeasca un personaj marcant al PC in afara de Seres si Voiculescu. Marturisesc eu unul nu reusesc. Daca nu exista Antena3 si JN probabil ca n-as fi auzit vreodata de Seres.

Seres a fost calul de bataie al PC, cu ochelari de cal, daruiti cu generozitate de partid, iata ce vedea domnul Seres in urma cu 60 de zile:

“Sper, de asemenea, ca si in viitor conflictualitatile superficiale vor ramane doar la stadiul unor bruiaje comune si nu vor afecta dezvoltarea si participarea la proiectele si la programele MEC sau ale altor institutii importante. A participa la guvernare este aproape sinonim cu a conlucra. In caz contrar, cel mult se poate spune ca “stam” la guvernare ”

Timpul a demonstrat ca conflictualitatile superficiale erau destul de profunde. Dar citind articolul m-a impresionat profund, cum un om cu MBA poate sa vorbeasca perfect intr-o limba de lemn., insa probabil de asta a ales Seres sa fie un conservator,dar de: limba activistilor trebuie conservata.

Oricum daca ar fi sa citesc jurnalul national, situatia este sumbra, ni se prezinta un tabel complicat de parca am face pronosticuri pentru Eurobet, x01. Clasamente, puncte, de parca ar fi ceva serios in tot circul. Cercul politicienilor romani este un cerc inchis, momentan fara influenta asupra muritorilor de rand. Am fost anuntati ieri cu mare tam-tam de marea lovitura de teatru. Eu ca muritor de rand am aflat drama Romaniei din ziare, in rest daca ar fi sa ma refer la media audio-vizuala, am HBO 🙂

“Declanşarea alegerilor anticipate se poate face, conform Constitutiei, printr-o procedura complicata, care presupune demisia actualului prim-ministru şi ca Parlamentul sa nu acorde de doua ori votul de incredere pentru formarea unui nou Guvern.” JN

Cand aud ca cineva imi spune ca un lucru este complicat, ma bucur, omul a avut bunul simt sa nu zica ca sunt prost. Asa ca celor ce imi spun de lucruri complicate le dau definitia japoneza a termenului de complicat :”Este mai simplu decat pare”. Trebuie doar sa existe vointa. Ceea ce marii analisti nu au luat in calcul ieri este momentul, cine ar castiga in aceste moment daca ar fi alegeri anticipate? PC? PSD? DA? PNL? PD? PC-TV? Oops…
Nu, nici unul din cei enumerati nu ar avea de castigat in acest moment. Nu ai de castigat nu te stradui.

A iesit PC de la guvernare, si brusc, brusc de tot nu mai pomeneste nimeni de spionii din arest.
PC nu a avut de ales cu iesitul de la guvernare, ce tragedie, acum probabil ca Voiculescu va face ca orice propietar de cai de curse, va impusca calul accidentat. Mare om, imprevizibil chiar, probabil ca pana la viitoarele alegeri va face alianta cu taranistii pe care ii va trada pentru un pact cu liberschimbistii pe care ii va lasa pentru alianta civica asta nu inainte de a reincerca sa recreeze FSN cu domnul Iliescu.
Indiferent de ce va spune justitia, sau presa, eu voi ramane la convingerea mea: Seres este PACALICIUL. Pacaliciul tranzitiei. Seres este un exemplu pentru noi toti: Asa ajungi daca te inhaitezi cu activistii, varsta si MBA-ul nu te salveaza. Nu vei fi niciodata unul de-al lor, si in timp, dupa ce activistii, unii ii numesc politicieni cu experienta, te vor fi invatat limba de lemn, atunci cand nu vor avea nevoie de tine, te vor sacrifica fara nici o remuscare.
Si faca acum o paralela cu alt pacalici, unul mai grobian, dar tot pacalici, e unul bouleanu parca’i zice, care in timp ce pe la televizor se difuza un reality show cu spioni, apare pe post si discutand despre platformisti (pentru cei ce au o vitata reala, platformistii nu sunt din star trek, platformistii sunt niste fsn-isti de extrema dreapta, adica fosti comunisti cu largi vederi de stanga si cu un program liberal, prin program liberal insemnand ca pot dipune dupa bunul plac de timpul liber, asa cum toate programele liberale o fac), ei bine domnul bouleanu, zice:
“pai bine domnule am fost exclus pentru niste hartii, pentru niste hartii..”
Sa mai zica lumea ca televizorul te imbecilizeaza, pai daca se uita domnul bouleanu la televizor nu vedea ca la realityshow-ul cu spionaj agentii erau arestati pentru niste hartii, doar pentru niste hartii…
Ar fi complicat sa-i povestim domnului bouleanu de giordano bruno sau Jan Huss un platformist recunoscut de unii, poate doar daca se va stradui cineva sa discute cu cei de la playboi sa publice un articol de popularizare a stiintei.
Ma iau cu bouleanu si nu zic nimic de economia care duduie… ( sper sa nu uit ideea)
Revenind la Seres, a iesit PC de la guvernare, si brusc spionii dispar din ziare, apar brusc alte stiri de inalta tradare:
“Scandalul între olteni şi moldoveni continuă”-ADEVARUL
“PD preia MEC, PNL şi UDMR îşi împart posturile de secretar de stat – surse” Mediafax
“Voiculescu se va întâlni cu liderul grupului liberal-democrat din Parlamentul European, Graham Watson.”
Si cum o imagine spune cat 1000 de cuvinte, referitor la PC un partid care s-a maturizat dupa cum spune domnul Cristoiu, un partid care are o strategie si o viziune clara pe langa doua posturi de televiziune, un partid in manile caruia poate un procent din romani si-ar incredinta viitorul, va prezint programa si strategia PC FARA CUVINTE:

Partidul Conservator un televizor pentru fiecare alegator

P.S
Drept recunostinta cititorilor veniti de la facem catavencu, poza cu forumul specialistului in IT boureanu:
Forumul lui Boureanu

Advertisements

2 Responses to “PC a fost scos de la guvernare sau “si caii se impusca”.”

  1. fanel Says:

    facem catavencu e niste prosti…..care au pupat de ii doare limba de la pupat.

  2. casargoz Says:

    Dupa ce vor constata ca au pupat degeaba poate isi vor reveni 🙂

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: