Cenzurat pe forum la JN

http://www.jurnalul.ro/articol_67228/comunistii_de_dreapta.html

Tudor Octavian scrie la Jurnalul despre Comunistii de Dreapta, simpatic, imi si imaginez cum 18 vadimi mici au invadat un apartament 🙂 Rudotelu! Rudotelu? unde este?

Nu stiu cum fac oamenii astia de la Jurnalul, dar numai despre Capitalistii de Stanga nu vor sa scrie. De ce am eu pata pe jurnalul? Avea un forum unde puteai scrie un blog, fara sa ai probleme, pana cand au descoperit ca poti trisa pe forum, un mediator mic si cititorii vor scrie numai ce trebuie. Vocea opiniei publice. Nu intamplator, Marius Tuca, Tudor Octavian, Gabriela Firea, care n-au avut in veci curajul sa-si deschida forumul, de cand au reinventat cezura, oricine ii poate comenta pe forumul lor, dar cu rezerva ca nu tot ce este comentat este si afisat. (politia gandirii).

Desigur ca pe orice forum pot aparea si atacuri murdare, precum atacul femeilor de la dietaro pe forumul ping-pong de la EvZ:

“Ultimul caz care a ?transpirat? este cel al proaspetei angajate (de aprox 4 luni) Anca Scarlat. Cum de s-a aflat? Din sursa sigura: propriile ei declaratii facute intr-un cerc restrans de ?prieteni?, fatza de care s-a laudat ca este amanta dlui Marius Tuca si s-a grozavit cum o tine Tuca-n brate de atunci incoace! Sau ma rog, pe genunchi?”

Intotdeauna am considerat forumul unui ziar ca pe ceva lipsit de importanta, din momentul in care Jn a inceput sa cenzureze, mi-am mai schibat opinia.

Cristoiu publica un editorial :”Marea descoperire a lui Seres”

Articol scris in apararea lui Seres. Parca imi si aduc aminte de Traian Basescu la ultima sedinta CSAT “Ce-i Codrute de ce esti speiat crezi ca ne luam de tine?” asta cu doua zile inainte de scandal. Cristoiu il apara pe Seres. Desi Seres ar trebui sa se apere singur. Pentru ca:

Adevaratul inamic al lui Basescu nu este nici Tariceanu (care este terminat) , nici Jji care erodeaza procentele lui Vadim si nu va trece niciodata de 25% . Adevaratul inamic al lui Vadim este tanar, nu a facut parte din vechiul sistem, si se dovedeste capabil sa conduca o institutie de stat. Basescu a sesizat ca Seres este inamicul, si finalul luptei va fi sau desfiintarea lui Seres sau promovarea acestuia ca prim ministru/presedinte. Pana acum pe lista celor terminati politic se inscriu:

  • Mona Musca
  • Vosganian Varujan
  • Adrian Nastase
  • Teodor Stolojan
  • Tariceanu

La ce se astepta Seres? La mila? Intr-o politica plina de rahat? La simpatie din partea lui Voiculescu? Capitalistul sovietic nu are mila, filmul de capatai al capitalistului sovietic este “Moscova nu crede in lacrimi”. Ca sa revin la post anterior in care discutam de doamna Dragotescu ex adevarul, care a fost loialitatea capitalistilor sovietici fata de cei care i-au spijinit? Ce s-a ales ce cei de la IMGB care au iesit pe strada sa spuna “ca nu-si vor vinde tara”, ce s-a ales de la minerii care au venit la chemarea capitalistilor care au renuntat la comunismul cu fata umana pentru economia de piata? mine inchise si locuri de munca in Spania?

Voiculescu se va dezice de Serses tot asa cum Iliescu s-a dezis de Severin si Roman.

Nu am nici o urma de simpatie pentru Seres, a fost prea multa vreme membru in partidul de marionete condus cu o mana de activist cu experienta prin persoana lui Voiculescu.

In apararea partidei care-l plateste Cristoiu ne mitraliaza:
Nu putem decat sa fim de acord cu diagnosticul pus de tanarul demnitar diversiunii prin care procurorii Romaniei, zise si democratice, mercenari in Politia Politica a lui Traian Basescu, manipuleaza opinia noastra publica pentru a face jocuri politice ordinare. De la trecerea Parchetului General si a DNA in subordinea cuplului Basescu-Macovei, personalitati ale vietii noastre publice au fost executate mediatic inainte de finalizarea procedurilor legale prin asa-zise scurgeri in presa de informatii si documente.

Nu stiu de ce dar parca seamana cu un articol scris de Brucan in 1947. E ciudat sa vezi comunisti atacati cu mijloace comuniste de catre alti comunisti. Dar explicabil, pentru 34000 USD, cat beneficia de exemplu doamna Dragotescu, unii ar scrie si de mama si de tata orice le-ar ordona partidul.

Seres plateste pretul, faptul ca s-a lasat folosit de Voiculescu, faptul ca nefiind o persoana a vechiului regim , a devenit un pion sacrificabil pe masa papusarului, pleste pretul inocentei sale, (eu cel putin il consider prea fraier ca sa ajunga la nivelul lui DIP).

Sansa sa? In nici un caz apararea lamentabila din Jurnalul National,cat dezicerea de voiculescu si iesirea cu fata curata din scandal,  vorba aia “tot ce nu te omoara te intareste”, nu-mi pun sperante ca va reusi, dar se pare ca asta e sansa lui de a deveni politician, sau nu va mai fi politician:)

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: